VILLAMOSSÁG

TERVEZÉS

Nem tudja mik a lehetőségei? Milyen a jogszabályi háttér? Mit lehet és mit nem? Hálózatot bővítene? "H" tarifás ügyintézésben van szüksége segítségre? Egy tervre, anyagszükséglet számításra van szüksége? Keressen bizalommal!

KIVITELEZÉS

Kész tervek alapján, az Ön elképzelései alapján, saját terveink, javaslataink szerint felújítana vagy új építésben gondolkozik? Keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén.

ANYAGBESZERZÉS

Tervek és alaprajzok alapján egy előzetes anyag szükséglet kalkulációt készítünk Önnek, hogy ne érje meglepetésként egy felújítás, új építés esetén az elszabaduló árak. Többször tapasztaltuk az elmúlt időszakban, hogy a növekvő alapanyag árakra hivatkozva folyamatosan emelték áraikat a kivitelező vállalkozások. Az induló árnál néha 30-50%-kal magasabb lett a végösszeg, miközben figyelemmel kísértük a nagykereskedelmi árakat, és nem tapasztaltunk 5-10%-nál nagyobb áremelkedést.

MIT SZERZÜNK BE ÖNNEK?

A felújításhoz, új építéshez szükséges elektromos vezetékeket (MCU, MBCU, MT, MKH), kötődobozokat, kapcsoló táblákat, rögzítő elemeket, védőcsöveket, gégecsöveket, életvédelmi reléket (FÍ relé), megszakítókat több gyártótól, többféle kivitelben.

NA-GU Építőipari KFT

2900, Komárom, Kalmár köz 34

+36-20-222-8772

+36-34-600-730

info@nagu.hu