GYIK

1. Mindig ingyenes a kiszállítás?

Ez minden esetben a terméktől és a rendelt mennyiségtől függ. Hőszivattyúk esetén általában ingyenes a kiszállítás. 

2. Miért olcsóbbak? Minőség?

Mivel nem tartunk több 100 milliós készletet, nincs sok alkalmazott, így a havi költségeinket (munkabér, tárolás, raktározás, rezsi) alacsonyan tudjuk tartani, ezáltal értékesítési áraink is kedvezőek tudnak lenni.

Ugyanazt a minőséget kapja tőlünk, mint bármely más forgalmazónál! Kizárólag maguktól a gyártóktól, vagy hazai kiemelt forgalmazóktól vásárolunk!

3. Most kellene a termék! Hová mehetek?

Sajnos ilyen esetben más beszerzési forrást kell javasolnunk! Megrendelőink előre terveznek, gondolkodnak. Egy nagyobb felújítás, építkezés nem hétfőről keddre dől el. Szakemberekkel kell egyeztetni, anyagot kell beszerezni. Mi ez utóbbiban igyekszünk segíteni a legkedvezőbb árakkal. Vevőink általában teljes hőszigetelő rendszereket, nagyobb mennyiségű vakolatot, glettet, festéket rendelnek. De portfóliónkban a gázkazánok, hőszivattyúk és klímák is fontos szerepet töltenek be. Ezeket is előre meg kell tervezni, kivitelezőt kell keresni, ahogy a komplett fűtési rendszerhez is, amihez további termékekkel állunk rendelkezésükre (radiátorok, csővezetékek, idomok stb)

4. Hol vehetem át a terméket?

Amennyiben a szállítás nem ingyenes, természetesen van lehetőség személyes átvételre. Az átvétel helye Komáromban lehetséges, Kalmár köz 34. Itt ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk (ha van szabad hely). Ha a termék mérete olyan, akkor telephelyünkön előre egyeztetett időpontban történhet meg az átvétel. Előtte mindenképpen kérjen árajánlatot kiszállításra, ezután mérlegelje a helyszíni átvételt.

5. Garancia?

Természetesen a mindenkori hazai jogszabályi környezetnek megfelelően vállalkozásunk biztosítja vevői részére a garanciális feltételeket. Kérem tekintse meg weboldalunkon a Tanácsok menüpont alatt folyamatosan frissülő videós tartalmainkat, ahol sok hasznos információt fog kapni például a garanciális feltételekről és sajnos azokról az esetekről is, amikor nem él a garancia! (pl: szakszerűtlen kivitelezés)

Az építtetők sok esetben nincsenek tisztában jogaikkal és ezért hallani a sok rémhírt bizonyos termékekről.

Ajándék 1 év garancia, miközben a törvényben elő van írva, hogy annyit KELL adni az ügyfélnek, valahol még plusz pénzt is kérnek azért a garanciáért, amit a TÖRVÉNY SZERINT adnia kell a forgalmazónak!