ALKUDJ!

Tessék?? Hogyan lehet alkudni?

Nagyon egyszerűen! Ha máshol talált olcsóbb hőszivattyút, ablakot, festéket, glett anyagot, gázkazánt, hőszigetelést és egyéb terméket, aminek a forgalmazását mi is végezzük, küldjön egy érvényes árajánlatot, vagy küldje el a weboldal linkjét, ahol Ön számára szimpatikus árat látott!

Megnézzük, mit tehetünk Önért, és egy még jobb árért! 

FIGYELEM!

Mi minden esetben az almát az almával fogjuk összehasonlítani és erre fel fogjuk hívni az alkudozós ügyfél figyelmét is!

Például:

Ha ön egy akciós hőszivattyúról küld árat nekünk mi megnézzük mit tud valójában az a berendezés és ha tudunk ugyanolyat, adunk egy kedvező árat. Vagy nem! De ha az általunk ajánlott termék valamiben eltér attól, amit Ön kiválasztott, erről is tájékoztatjuk, hogy megfelelő döntést hozhasson! Az ár és a nyújtott érték lehet eltérő, ami meg fog mutatkozni az árban is!

Nézzünk egy másik példát: hőszigetelő rendszereknél nem mindegy mennyi ragasztót kínálnak önnek, vagy milyen rögzítő dűbelt, esetleg alapozót (vagy elspórolják az alapozót, mert ugye minek). Itt is almát az almával! 5 kg/m2 ragasztó mennyiséggel mi is tudunk árajánlatot készíteni, csak nagy valószínűséggel nem lesz elég! Ha utána más típust vásárol, a rendszer garancia már nem lesz érvényes. 

Egy műanyag nyílászárónál akár magán az üvegezésen lehet jó sokat fogni! Már ha én vagyok a forgalmazó! Nézzük meg, hogy más gyártók mit ajánlanak és lehet ugyanazokkal az alapanyagokkal mi még jobb árat tudunk. Vagy tájékoztatjuk az ügyfelet, hogy van ám jobb megoldás is. Néha nem is sokkal drágábban! 

Keressen minket bizalommal - alkudjon velünk bizalommal!


NA-GU ÉPÍTŐIPARI KFT

2900, Komárom, Kalmár köz 34

+36-20-222-8772

+36-34-600-730

info@nagu.hu